Gemei 1958

Gemei 1958

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Descrierea produsului
Ondulator si Placa Ceramica Indreptat si Creponat Parul 30W Gemei GM-1958, are un design deosebit,  fiind fie un ondulator fie o placa ceramica cu placute late, pentru a crepona sau intinde parul intr-un tip cat mai scurt.
Gemei GM-1958, are grija de parul dumneavoastra, ajunge la o temperatura de maxim 200 grade Celsius. Specificatii Ondulator si Placa de Par Intins si Creponat Parul: - Design elegant - Buton ON/OFF si buton pentru setare functie placa ceramica de intins sau placa ceramica de creponat parul - Placi ceramice - Alimentare: 220-240 V 50/60 Hz  - Putere: 30W - Cablu rotativ 360OC
- Dimensiunea placii: ~ 10.5 x 3cm
- Lungime: 28.5cm
- Diametru: ~ 30 mm
Culoarea poate diferi, in functie de lotul si stocul disponibil.

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.